Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?

Zadáním emailu souhlasíte s našimi podmínkami ochrany osobních údajů.

Novinky
VooPoo Argus Air

VooPoo Argus Air Pod Kit je nová elektronická cigareta typu pod od proslulého výrobce VooPoo. Kombinuje v sobě výhody základních elektronických gripů a kompaktních e-cigaret, navíc přináší elegantní designové zpracování,...

více
VOOPOO Argus GT 160W

Seznamte se s novinkou v řadě elektronických zařízení pro vaping Argus od společnosti VOOPOO.   Argus GT        VooPoo Argus GT Kit s PnP Tank je prvním elektronickým gripem v nové sérii Argus od výrobce...

více
Vandy Vape Kylin M AIO

        Vandy Vape Kylin M AIO je ultimátní POD, který je určený jak začínajícím e-kuřákům, tak pokročilým vaperům.               Překvapí především nebývalou variabilitou a neskutečně širokým spektrem použití! Systém All-In-One přináší kompaktní tvar a cartridge ukrytou...

více
Omerta SweetUp S&V

Seznamete se s další novinkou od Omerta Liquids. tentokrát Vám představíme řadu lahodných krémových aromat s názvem SweetUp.                   Příchutě Omerta přichází s hned několika sériemi, které se zaměřují na všechny typy vaperů. V...

více
Omerta La Famiglia S&V

        Dnes Vám představíme další ze sérií příchutí Omerta, tentokrát se zaměříme na řadu La Famiglia.                 Příchutě Omerta přichází s hned několika sériemi, které se zaměřují na všechny typy vaperů. V kolekcích tak najdete...

více
Omerta Carat S&V

Přivítejte nové luxusní příchutě prémiového bulharského výrobce Omerta Liquids. Tentokrát řadu Omerta Carat Tři vyladěné tabákovky s luxusní chutí.     Přivítejte nové luxusní příchutě prémiového bulharského výrobce Omerta Liquids. Příchutě Omerta přichází s hned několika sériemi, které...

více
Omerta Bisha S&V

Přivítejte nové luxusní příchutě prémiového bulharského výrobce Omerta Liquids.         Příchutě Omerta přichází s hned několika sériemi, které se zaměřují na všechny typy vaperů. V kolekcích tak najdete jak sladké dezerty, tak také výborné ovocné...

více

Ochrana osobních údajů - GDPR

Úvod InformaceOchrana osobních údajů

 

Informace o klientech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost  Elkram veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Bez výslovného souhlasu klientů nakládá společnost  Elkram s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech , které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob. Společnost Elkram je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.




Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení


1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jiří Marek IČ 06570224 se sídlem Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007 (dále jen: „správce“).
2.    Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Jiří Marek - ELKRAM.cz, Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007
email: info@elkram.cz
telefon: 725707364
3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat,například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4.    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.    Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údajea údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
·    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
2.    Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. .Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování   ve smyslu čl. 22 GDPR.


IV.
Doba uchovávání údajů


1.    Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


V rozsahu, jaký je nutný pro splnění smlouvy nebo dalších povinností, jsme oprávnění vaše osobní údaje předávat i dalším osobám (např. dopravcům nebo dalším osobám podílejícím se na splnění smlouvy či našich povinností).


VI.
Vaše práva


1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte
·    právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
·    právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
·    právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
·    právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
·    právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
·    právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.


VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů


1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII.
Závěrečná ustanovení


1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2.    Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínekVaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.



Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.



Copyright 2016 - 2020 © Vape shop v centru Liberce