Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?

Zadáním emailu souhlasíte s našimi podmínkami ochrany osobních údajů.

Novinky
Změna otevírací doby

 Vážení zákazníci od neděle 5.4.2020 měníme otevírací dobu  naší prodejny elektronických cigaret Elkram.cz,  kterou naleznete v centru Liberce na adrese Revoluční 66/2.   Zatím jsme zde pro Vás byli celý týden včetně víkendů, ale vzhledem k tomu, že...

více
Antibakteriální gely

Vzhledem k současné situaci, jsme pro Vás na našem eshopu naskladnili antibakteriální gely, vhodné pro denní použití.         Hand Sanitizer - Antibakteriální gel 50ml Účinný antibakteriální gel Hand Sanitizer je určený pro zaručenou dezinfekci rukou...

více
Voopoo Vinci Air POD

Výrobce VooPoo přichází s další aktualizací série Vinci a představuje tak model VooPoo Vinci Air Pod Kit. Jedná se o velice jednoduchý pod systém s podporou jak klasického šlukování (MTL), tak...

více
SaV Dampflion Checkmate

    Německá společnost Checkmate spojila síly s uznávaným youtuberem Dampflion a společně stvořili geniální kolekci nových příchutí, která cílí zejména na milovníky ovocných chutí.              Těšit se můžete na skutečné ovocné lahůdky a bravurně namíchané...

více
Adams Vape

    Adam's vape je série nových a lahodných příchutí typu shake & vape, za jejichž výrobou stojí tým českých vaperů se stejným jménem. Ti se postarali o přípravu unikátních chuťových kombinací, jež potěší jak milovníky...

více
Příchutě Bozzpure AboutVape

Opět jsme pro Vás naskladnili známé příchutě Bozzpure. Nyní však v novém kabátě. Německá společnost Bozz Liquids uvádí na trh kolekci příchutí About Vape. Jedná se o všechny známé příchutě z původní série Bozz,...

více
České příchutě VINC SaV

Nové příchutě VINC SaV vyrobené samotným Opičákem představují poctu českému vapingu.     Oblíbené liquidy naší vape komunity konečně k dostání i u nás v podobě Shake and Vape příchutí v 60 ml plastové lahvičce pro snadné namíchání. Veškeré ingredience příchutí VINC prošly náročným...

více
Úvod InformaceOchrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů - GDPR

 

Informace o klientech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost  Elkram veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Bez výslovného souhlasu klientů nakládá společnost  Elkram s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech , které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob. Společnost Elkram je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.




Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení


1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jiří Marek IČ 06570224 se sídlem Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007 (dále jen: „správce“).
2.    Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Jiří Marek - ELKRAM.cz, Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007
email: info@elkram.cz
telefon: 725707364
3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat,například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4.    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.    Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údajea údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
·    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
2.    Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. .Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování   ve smyslu čl. 22 GDPR.


IV.
Doba uchovávání údajů


1.    Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


V rozsahu, jaký je nutný pro splnění smlouvy nebo dalších povinností, jsme oprávnění vaše osobní údaje předávat i dalším osobám (např. dopravcům nebo dalším osobám podílejícím se na splnění smlouvy či našich povinností).


VI.
Vaše práva


1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte
·    právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
·    právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
·    právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
·    právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
·    právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
·    právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.


VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů


1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII.
Závěrečná ustanovení


1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2.    Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínekVaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.



Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.