Novinky
Příchuťe Imperia Catch'a Bana S&V

      S kolekcí luxusních příchutí typu shake & vape přichází na trh oblíbený tuzemský výrobce Imperia. Představuje tak sérii s názvem Catch'a Bana, která se zaměřuje zejména na milovníky sladkých dezertů...

více
Mód Vaporesso Target Mini 2

        Target Mini byl bezesporu jeden z nejoblíbenějších gripů s logem Vaporessa, a proto tento výrobce zavzpomínal na ,,staré dobré časy´´ a představuje druhou verzi této srdeční záležitosti vaperů. Ergonomická konstrukce...

více
Clearomizér TFV16

      Smoktech TFV16 je nejnovějším přírůstkem této veleúspěšné řady, který si pro Vás připravil pořádný přívod vzduchu, bezkonkurenční objem nádržky a větší ochranu proti protečení. Konvexní nádržku z Pyrexu o objemu...

více
El.cigareta iJust mini

      iJust Mini je vynikající elektronická cigareta podporující MTL (pusa-plíce) a DL (přímé potahování do plic) vapování od společnosti Eleaf. Baterie o kapacitě 1100mAh disponuje třemi nastavitelnými režimy výkonu Low/Medium a...

více
Tabákové příchutě euliQuid

        EuliQuid - je vyráběn z surovin vyrobených v České republice, Německu a ve Švédsku. Každá složka obsažena v tomto e-liquidu prochází výstupní kontrolou a je k ní vystaven certifikát s...

více
POD Eleaf Tance Max

        Eleaf představuje elektronickou cigaretu Tance Max s dokonalým designovým provedením. I když se jedná o POD systémovou záležitost, tak vestavěná baterie o kapacitě 1100mAh je plně dostačující pro celodenní vaping...

více
Novinky v sekci el.cigaret

                        Příchutě Boss Vape jsou vyráběny ve spolupráci předních odborníků z Malajsie a Kanady. Jsou dodávány ve 120ml Chubby Gorilla Unicorn lahvičkách, které obsahují 15ml koncentrátu. Uživatel tak pouze přidá bázi...

více
Úvod Informace Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 

Informace o klientech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost  Elkram veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Bez výslovného souhlasu klientů nakládá společnost  Elkram s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech , které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob. Společnost Elkram je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.




Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení


1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jiří Marek IČ 06570224 se sídlem Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007 (dále jen: „správce“).
2.    Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Jiří Marek - ELKRAM.cz, Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007
email: info@elkram.cz
telefon: 725707364
3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat,například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4.    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.    Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údajea údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
·    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
2.    Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. .Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování   ve smyslu čl. 22 GDPR.


IV.
Doba uchovávání údajů


1.    Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


V rozsahu, jaký je nutný pro splnění smlouvy nebo dalších povinností, jsme oprávnění vaše osobní údaje předávat i dalším osobám (např. dopravcům nebo dalším osobám podílejícím se na splnění smlouvy či našich povinností).


VI.
Vaše práva


1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte
·    právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
·    právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
·    právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
·    právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
·    právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
·    právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.


VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů


1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII.
Závěrečná ustanovení


1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2.    Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínekVaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.



Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.