Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?

Zadáním emailu souhlasíte s našimi podmínkami ochrany osobních údajů.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA. Zjistit více.
Informace získané prostřednictvím Google reCAPTCHA podléhají Pravidlům ochrany osobních údajů a Smluvním podmínkám společnosti Google a používají se všeobecné bezpečnostní účely (nepoužívají se na přizpůsobenou reklamu společnosti Google)
Novinky
Eighty8 HHC Vape

HHC jednorázové pero HHC nebo-li hexahydrokanabinoid je v České republice ještě poměrně neznámý kanabinoid, byl objeven již v roce 1944 americkým chemikem Rogerem Adamsem, když při procesu hydrogenace přidal molekulu vodíku do delta-9...

více
Vapefly Brunhilde 1o3 RTA

     Upgradovaná verze slavného a oblíbeného clearomizéru Brunhilde RTA se představuje pod zajímavým názvem Vapefly Brunhilde 1o3 RTA. Stejně jako u první generace, i zde se o design a zpracování celého atomizéru...

více
Way to Vape

Nová řada Českých liquidů WAY to Vape Při jejich výrobě byly použity nejkvalitnější evropské suroviny a doladění jednotlivých příchutí probíhalo za přítomnosti vapingových nadšenců. Tudíž můžeme říci, že tento liquid je...

více
Voopoo Argus pod

ARGUS Pod je kompaktní a odolná elektronická cigareta z prvotřídní zinkové slitiny s koženými prvky pro pohodlné uchopení. Zařízení je vybaveno novou technologií ITO, která zdokonaluje zážitek z MTL vapování...

více
Elf bar 600

Elf Bar 600 je další v řadě jednorázových elektronických cigaret, které obsahují dnes velmi oblíbenou nikotinovou sůl (NicSalt), která se rychleji vstřebává do těla a není tak nutné časté potahovaní, jako je tomu klasických liquidů.           Příchutě...

více
Příchutě Cryptid SaV

Cryptid je exkluzivní řada příchutí, jejichž chuť je inspirovaná nejoblíbenějšími energy drinky.   Sauz salt je britská společnost zabývající se výrobou aromat pro eliquidy. Všechny své liquidy vyrábí v té nejvyšší...

více
Elf Bar NC600

Elf Bar NC600 je jednorázová elektronická cigareta obsahující dnes velmi oblíbenou nikotinovou sůl (NicSalt), která se rychleji vstřebává do těla a není tak nutné časté potahovaní, jako je tomu klasických liquidů. Cigareta je napájena vestavěnou baterií...

více
Just Juice Salt liquidy

Just Juice z Velké Británie nejprve ohromili svou řadou neotřelých a originálních ovocných aromat. Nyní však přichází také se sérií hotových e-liquidů s nikotinovou solí.       Série Just Juice Salt láká na ty nejlepší...

více

Ochrana osobních údajů - GDPR

Úvod InformaceOchrana osobních údajů

 

Informace o klientech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost  Elkram veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Bez výslovného souhlasu klientů nakládá společnost  Elkram s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech , které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob. Společnost Elkram je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.




Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení


1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jiří Marek IČ 06570224 se sídlem Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007 (dále jen: „správce“).
2.    Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Jiří Marek - ELKRAM.cz, Náměstí Soukenné 26/7,  Liberec III, 46007
email: info@elkram.cz
telefon: 725707364
3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat,například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4.    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.    Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údajea údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
·    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
2.    Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. .Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování   ve smyslu čl. 22 GDPR.


IV.
Doba uchovávání údajů


1.    Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


V rozsahu, jaký je nutný pro splnění smlouvy nebo dalších povinností, jsme oprávnění vaše osobní údaje předávat i dalším osobám (např. dopravcům nebo dalším osobám podílejícím se na splnění smlouvy či našich povinností).


VI.
Vaše práva


1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte
·    právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
·    právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
·    právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
·    právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
·    právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
·    právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.


VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů


1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII.
Závěrečná ustanovení


1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2.    Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínekVaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.



Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.